منتدى بنات وبس
السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  Img_girls-ly1369613601_352
منتدى بنات وبس
السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  Img_girls-ly1369613601_352
منتدى بنات وبس
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى بنات وبس

منتدى بنآت وبس | خطوآت إبداعية نحو الجنة ® منتدى بنآت وبس.
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

 السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
BaNaT WbS
مديرة منتدى بنات وبس ~
مديرة منتدى بنات وبس ~
BaNaT WbS


عدد مسآهمآتي ~ : 978
نقآططي ~ : 2177
العمر : 25
سٌّمعَتي ~ : 0
مززآججي ~ : السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  M1210
دَولِتے ~ : السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  Saudi-10
جنســــيے ~ : انثى

السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  Empty
مُساهمةموضوع: السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور    السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  Emptyالسبت مارس 03, 2012 1:47 pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
النهرده عملت سويسرول بالمربى
وطلع مظبوط جدا وطعمه رائع ومش بيتقطع
قلت لازم انزله لحبايبى واقولهم الطريقة
نبدأ بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير
4 بيضات احمر
3 اكياس فانيليا
ملعقة صغيرة خل
كوب سكر بودرة
6 ملاعق كبيرة مياه دافية
كوب دقيق
ملعقة كبيرة بيكنج بودر
الطريقة
هنفصل الصفار عن البياض
هنضرب البياض بالمضرب
بعدها بشوية نضيفله ذرة ملح وكيس فانيليا وربع كوب السكر بودرة
ونضربهم كتير حوالى ربع ساعة
ونسيبهم
نحط فى بولا تانيه الصفار
نضربه كويس ومعاه بقية الفانيليا والخل
بعد كده نضيفله الدقيق بالتدريج ومعاه بقية كوب السكر بودرة والبيكنج و6 معالق المياه الدافيه واوعى تبقى سخنه
نضربهم بالمضرب لغاية مايبقى لونه فاتح
بعد كده نحط عليه البياض بالتدريج
ونقلب بمعلقة خشب بالراحة جدا عشان الهوا ميطلعش من العجينة
نجهز صينية مستطيلة وندهنا زيت ونحط عليها ورق زبدة
ونصب فيها العجينة
وندخلها الفرن على درجة حرارة 125
انا حطيت تحتها صينية فيها مياه ودايما بعمل كده مع اى حاجة بتخلى الحاجة طريه ومتنشفش
اخدت حوالى نص ساعة
اوعى تفتحى عليها عشان متهبطش
هتطفى اول ماالوش بتاعها يحمر
نطلعها
ونكون محضرين فوطة نضيفة
نقلب عليها الصينية
ونشيل ورق الزبدة بالراحة
انا حشتها مربى فراولة
ولفتها بورق الزبدة
اهم حاجة وانتى بتلفيها تضغطى عليها
بعد مالفتها حطتها فى ورق الزبدة ودخلتها التلاجه حوالى ساعتين
طلعتها غطتها بالبودينج وسكر البودرة ودخلتها تانى التلاجه
بعد كده طلعتها وقطعتها
دلوقتى هسيبكم مع الصور بالخطوات

السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  135

السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  232

السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  333

السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  435

السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  534

السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  630
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://b-wbs.ahlamontada.com
أميرة الواحة
بنوتة جميلة ~
بنوتة جميلة ~
أميرة الواحة


عدد مسآهمآتي ~ : 69
نقآططي ~ : 107
العمر : 56
سٌّمعَتي ~ : 0
مززآججي ~ : السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  M1510
جنســــيے ~ : انثى

السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  Empty
مُساهمةموضوع: رد: السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور    السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  Emptyالخميس أغسطس 20, 2015 12:53 am

وصفة في قمة الروعة
طرحتى فابدعتى
دمتى ودام عطاؤك
السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور  3cf6ab21797d
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.wahet-aleslam.com/vb3
 
السويسرول بالمربى من مطبخ الشيف مونى بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» مهلبية قمر الدين من مطبخ الشيف مونى بالصور
» مربى البلح من مطبخ الشيف مونى بالصور
» رموش الست من مطبخ الشيف مونى بالصور
» فطير الفطاطرى الحلو من مطبخ الشيف مونى بالصور
» رقاق باللحمة المفرومة من مطبخ الشيف مونى بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى بنات وبس  :: ..~ حيآتي الخـآصه.~َ :: قـسم مطبخ بنــآت وبس } ْ~-
انتقل الى: